211 poze   62221 vizite

cainii mei- Rex in memoriam

in memoria
rex  ciobanesc bucovina
rex ciobanesc bucovina
IMG494-01
IMG494-01
70 cm la greaban
70 cm la greaban
IMG498-01
IMG498-01
IMG499-01
IMG499-01
IMG503-01
IMG503-01
Bursuc 10 luni
Bursuc 10 luni

Comentarii album • 83
dobregeta 16 septembrie 2014  
Era superb Rex! Sincere regrete ptr. pierdere! Cati anisori avea cand s-a dus intr-o lume mai buna?
Raportează
licianos 16 septembrie 2014  
7 ani avea , din pacate l-a otravit cineva , oameni rai...
Raportează
dobregeta 17 septembrie 2014  
Doamne cum au putut sa faca asa ceva unui caine atat de mare? Cata rautate sa existe oare in acesti oameni, sau mai degraba sa le spunem criminali. Cred ca nu stiu ce le-as face daca Bruno ar pati ceva. E ca si copilul meu. Toata ziua am grija de el.
Raportează
licianos 17 septembrie 2014  
Rex era un caine extraordinar de destept a fost otravit de vreo 4 ori si de fiecate data l-am salvat... ultima data a fost disparut cateva zile si a venit dimineata acasa si a murit in fata mea cand m-am dus si am vorbit cu el... era in caine foarte destept si tot timpul statea in afara curtii... aici unde stau eu nu prea am vecini deci nu e o problema dar le dadeau si altii drumul la cainii lor si rex ii batea , probabil asta sa fi fost motivul... pacat de el ca il iubeam foarte mult
Raportează
dobregeta 17 septembrie 2014  
De ce nu ai facut in asa fel sa stea numai in curte si cand puteai il plimbai tu in lesa. Noi asa facem. Ziua in curte si seara de seara il duce tati cu masina 5km dus si 5 intors la o padure in afara orasului. Nu il las seara langa gardul de la strada, are curtea si camera lui. Tot asa am auzit si eu ca sunt oameni rai. Eu am o nebuna de vecina care ma blesteama si ma dracuie mereu ca mai latra si Bruno uneori. Dar e dilie din nastere. Totusi sunt fr. precauta. IL iubesc si pe el si pe cea mica luata de pe strada, enorm.
Raportează
licianos 17 septembrie 2014  
Avea tarc , a fost legat si pe sarma , dar tot timpul favea cumva sa scape... isi scotea capul prin orice curea... usa la tarc a rupto de cateva ora , lantul de cateva ori , daca in prima zi nu scapa seara nu puteai dormi la cat plangea iar daca dupa 2 zile nu scapa nu mai manca nimic , intr-o vreme il plimbam zilnic , dar degeaba .. tot asa facea , gardul are peste 2 metri , era in stare sa sara orice gard... se catara ca pisica..
Raportează
dobregeta 18 septembrie 2014  
Multumesc lui Dumnezeu al meu e mai cuminte. Dar si lui ii place sa-i dau drumul prin toata curtea si sa intre inclusiv in casa sa faca nani pe fotoliu de pe hol. O vede si pe cea mica in toata curtea si asa s-a invatat. Ei ne domina ptr. ca suntem slabi si le facem poftele:))))
Raportează
doru25 16 ianuarie 2014  
Frumosi catei
Raportează
stefistefan 10 februarie 2013  
Era frumos pacat ca a murit
Raportează
niku13 28 septembrie 2012  
un exemplar foarte frumos,sa va traiasca!
Raportează
licianos 28 septembrie 2012  
a murit
Raportează
Violeta27 24 septembrie 2012  
frumos,intra si la mine!!
Raportează
CanisaDeRomania 11 septembrie 2012  
Stimati iubitori ai raselor nationale de caini ciobanesti, incepand din luna august au intrat, in premiera, in circuitul filatelic national si mondial timbrele ce reprezinta cele doua rase de caini romanesti:mioritic si carpatin. Permiteti-mi va rog, ca in numele Clubului National de Caini Ciobanesti Romanesti si al meu personal, sa va multumesc pentru sprijinul acordat cresterii si dezvoltarii acestor doua rase superbe pe tot parcursul activitatilor de omologare nationala si internationala ( anul 1998 si respectiv 2005 ) dar si dupa aceea. Cu deosebita stima,
Cezar Osiceanu
Presedinte CNCCR
"Organism unic abilitat sa se ocupe in plan intern si international de toate problemele legate de cainii ciobanesti romanesti" din ordinul Ministrului Agriculturii inca din anul 1998 www.clubulnationaldecainiciobanestiromanesti.sunphoto.ro www.canisaderomania.sunphoto.ro
Imaginile de pe timbre ii reprezinta pe cei doi celebrii etaloni si campioni nationali si internationali ai raselor de caini ciobanesti romanesti mioritic si carpatin, adica pe URSU si VADIM DE ISTRATOIU! Cei doi caini au fost alesi ca fiind cei mai reprezentativi caini din istoria celor doua rase nationale.
Raportează
achro 11 septembrie 2012  
STANDARDUL RASEI-publicat de FCI

FEDERATION CYNOLOGIQUE INTERNATIONALE (AISBL)
SECRETARIAT GENERAL: 13, Place Albert 1 er B – 6530 Thuin (Belgique)
______________________________________________________________________________
FCI-Standard N° 357 / 19.05.2009 / GB
SOUTHEASTERN EUROPEAN SHEPHERD
(Ciobanesc Romanesc de Bucovina)
TRANSLATION : RKC & SKC, revised by Jennifer Mulholland.
ORIGIN : Southeastern Europe.
PATRONAGE : Romania and Serbia.
DATE OF PUBLICATION OF THE ORIGINAL VALID STANDARD : 26.03.2009.
UTILIZATION : Guardian for flocks and an excellent watchdog.
CLASSIFICATION FCI : Group 2 Pinscher & Schnauzer,
Molossoids breeds, Swiss
Mountain and Cattle dogs.
Section 2.2 Mountain type Molossoids.
Without working trial.
BRIEF HISTORICAL SUMMARY : It is a natural breed with its origin in the Carpathian
Mountains (Romania and Serbia) and the South of Danube (some regions of Bulgaria). Special attention for the development of the breed arose in the regions of northeastern Romania, the county
of Bucovina as well as in the South of the Danube (Serbia) : the well-known transhumance areas
of the shepherds since immemorial times. Selection and improvement have lead to the actual type.
The breed is successfully used both for defending the flocks and herds and as watchdogs for
households in the mentioned regions.


si

CIOBANESC ROMANESC DE BUCOVINA-standardul rasei-publicat de ACHR
CIOBÃNESC ROMÂNESC DE BUCOVINA
(Chien de berger roumain de Bucovine)
ORIGINE: România
UTILIZARE: Câine ciobãnesc pentru turmele de oi si pentru bovine. Excelent câine de pazã.
CLASIFICARE F.C.I.: Grupa II Pinscher-Schnauzer, Molossoizi, Câini de cireadã si de
munte elveþieni si alte rase
Secþiunea 2.2 – Molossoizi, tip montan
Fãrã probã de lucru
SCURT ISTORIC: Ciobãnescul de Bucovina este o rasã naturalã care s-a format în arealul Carpaþilor, în Bucovina, mai exact în nord-estul României. Aceastã rasã a beneficiat de o atenþie specialã în ceea ce priveste selectia si ameliorarea, ceea ce a condus la existenþa tipului actual. In
aceastã regiune, exemplarele acestei rase sunt utilizate cu mare succes la paza turmelor si a proprietãtii. Acest câine mai este foarte cunoscut si sub denumirea de "DULÃU" sau "CÃPÃU" .
Primul standard a fost redactat în 1982 si reactualizat în 2001 de cãtre Asociatia Chinologicã Românã. Standardul actual, datând din 29.03.2002, a fost redactat si actualizat în conformitate cu modelul stabilit de Adunarea Generalã FCI de la Jerusalem în 1987.


COMENTARII:
- standardul oficial in intrega alume este cel de la FCI
- numele real si oficial al rasei inregistrate la FCI este Ciobanesc Sud-Est European si NU ciobanesc de Bucovina!
- originea rasei este in BULGARIA,SERBIA si NORDUL BUCOVINEI si NU ROMANIA
- asociatiile care au depus cererea de inregistrare a rasei sunt din SERBIA si ACHR din Romania si doar ele impreuna au dreptul de a modifica in timp acest standard si nu ACHR singura
- autorii acestui fals sunt Milivoi Urosevici si Petru Munteanu cu largul concurs al conducerilor ulterioare ale ACHR
- in conformitate cu regulile din FCI o noua rasa cu numele si caracteristicile rasei asemanatoare cu cele ale rasei Ciobanesc Sud-Est European nu se poate inregistra NICIODATA
- in dosarul de inregistrare al acestei rase NU au fost trimise documentatii chinologice de genul: dosare genealogice,dosare medicale, etc din partea celor doua asociatii din Serbia si Romania care sa ateste ca aceasta rasa declarata comuna ambelor tari ca si patronaj a fost inregistrata initial in fiecare tara, a urmat tipicul chinologic obligatoriu in fiecare tara (inregistrarea si publicarea unui standard intern in fiecare tara,inregistrarea in Cartile de Origine nationale,atestarea arbitrilor pentru aceasta rasa,etc)

CONCLUZIA FINALA:
CIOBANESCUL DE BUCOVINA ESTE O MARE MINCIUNA SI UN MARE FALS,O JIGNIRE CRASA LA ADRESA ROMANIEI!
Cristian Stefanescu&Comp.
Raportează
sopinceanc 11 mai 2012  
fff frumos, intra si la mine sa o vezi pe TYTZA CIOBANESC DE BUCOVINA de 1 an
Raportează
ZahariaDan 26 martie 2012  
Ce nu intelege nimeni este de ce va pretati la ACHR sa acoperiti asa o jignire la adresa romanilor si sa acoperiti asa o minciuna?
Ca pana la urma scrie negru pe alb in site-ul FCI-ului si numele rasei,si provenienta si asociatiile care au depus dosarul!
Raportează
licianos 1 martie 2012  
Din paate in romania se poate orice , cainele e adus din bistrita de la o cunostinta de la stana si l.am folosit doar pt paza ,doar cu o catea ciobanesc de asia centrala a facut pui
Raportează
ciobanescromanescdebucovinamarian 16 februarie 2012  
frumos rex pacat k mai exixta oameni rai
Raportează
dobregeta 15 februarie 2012  
Pe Bruno l-am cumparat din Mihailesti,eu fiind din Giurgiu.Am cautat pe net si era cel mai aproape de noi. L-am facut cadou fetei mele cand a implinit 21 de ani. Vazuse la un vecin si i-a placut mult. Sanatate!
Raportează
dobregeta 14 februarie 2012  
Imi pare sincer rau! Eu il iubesc tare mult pe al meu, are 1an si 8 luni.Si mie mi-e frica de otravit ca dusmani se gasesc.A avut un vecin un caine rotwailer si i l-a otravit. Era cel mai frumos din oras. ASTIA NU SE POT NUMI OAMENI CARE FAC ASA CEVA. SPER CA V-ATI GASIT ALINAREA IN ALTE ANIMALUTE SI TOTUL DECURGE FIRESC,DAR NU VETI UITA NICIODATA. MULTA SANATATE VA DORESC!
Raportează
dobregeta 14 februarie 2012  
Pacat ca a murit. La ce varsta a decedat bucovineanul? Era fr. frumos.Am si eu un CRB si il ador.Refuz sa ma gandesc ca va muri vreodata, desi e firesc.
Raportează
licianos 14 februarie 2012  
6ani si 8luni . Dar la otravit cineva si nu am mai putut face nimic pt el. Era f destept .
Raportează
steluizv 8 februarie 2012  
ff frumos
Raportează
Dinamo 8 februarie 2012  
foarte frumos
Raportează
castorrex 13 ianuarie 2012  
FRUMOS................
Raportează
licianos 13 ianuarie 2012  
din pacate a murit
Raportează
caucazianlupescu 3 ianuarie 2012  
ma poti suna sa vb cand vrei
Raportează
canisadeBeltechi 16 decembrie 2011  
Frumos. Ciobanesc Carpatin (pui) de vanzare
Raportează
orfanulradu 7 decembrie 2011  
frumosi:)
Raportează
george68 2 decembrie 2011  
f.frumosi sa-va traiasca
Raportează
alinmaier 17 octombrie 2011  
FF
Raportează
LACI 8 iulie 2011  
vand pui rottweiler 0742457686
Raportează
porumbeiJon76 1 mai 2011  
frumos....
Raportează
ciprians 29 aprilie 2011  
frumos
Raportează
yuly23 23 aprilie 2011  
frumosi,vand ogar
Raportează
rapidistu 19 aprilie 2011  
frumos
Raportează
cosminneagu 16 aprilie 2011  
foarte frumos
Raportează
cornel97 15 aprilie 2011  
frumos
Raportează
evlad 7 aprilie 2011  
frumos
Raportează
hutupciprian 4 aprilie 2011  
frumusel
Raportează
ehea 4 aprilie 2011  
Superbi.
Raportează
ursa 27 martie 2011  
150 e
Raportează
catalinmorosan 27 martie 2011  
frumos
Raportează
ursa 26 martie 2011  
este ciobanesc de bucovina,vezi la mine
ursa.sunphoto.ro/
Raportează
mihaygabriel 25 martie 2011  
oauuuu mare si frumos ,sa-ti traiasca
Raportează
varzarubogdan 22 martie 2011  
sati traiasca
Raportează
liviuporumbeiagrement 21 martie 2011  
superb
Raportează
nicubos 19 martie 2011  
frumos
Raportează
ionucking 1 martie 2011  
faini!!!!
Raportează
ferike 28 februarie 2011  
frumos musca ?
Raportează
licianos 28 februarie 2011  
hai la mn sa vezi dak musca sau nu
Raportează
geobgm 20 februarie 2011  
oho, impresionant catelus...si eu am puiuti de malinois si ciobanesc german cu pedigree
Raportează
CrystyanPitesti 2 februarie 2011  
Frumosi!
Raportează
roland10 31 ianuarie 2011  
frumos
Raportează
ogrean 4 ianuarie 2011  
f frumosi
Raportează
catalinmorosan 2 ianuarie 2011  
frumosi
Raportează
giulian8050 1 ianuarie 2011  
superbi...sa-ti traiasca!
Raportează
bochis87 29 decembrie 2010  
frumosi sa va bucuratzi de ei
Raportează
tomas 28 decembrie 2010  
frumosi dulaii,la multi ani 2011........
Raportează
nicolaetatar 25 decembrie 2010  
frumoasa pasiune columbofilia...la mai mare!!!
Raportează
anonim
LEONGMW 5 decembrie 2010  
frunosi ;;no asta da protectie
Raportează
ovidiuoana70 4 decembrie 2010  
ffrumosi
Raportează
ioncos 2 decembrie 2010  
misto
Raportează
andreicatalin 30 noiembrie 2010  
faini da meau venit fain de tot
Raportează
stefanionut 29 noiembrie 2010  
frumosi bafta...
Raportează
nicusors 28 noiembrie 2010  
f frumosi
Raportează
Rauull 22 noiembrie 2010  
ff
Raportează
rosso 6 noiembrie 2010  
am fi facut treaba cu catelusa dar e departe tare..
Raportează
rosso 6 noiembrie 2010  
sora lui e mioritic autentica..nu am idee de ce dracu a iesit el asa...multa lume imi spune ca e de bucovin dar na eu nu stiu de a iesit asa...
Raportează
agatha 20 octombrie 2010  
Frumosi!
Raportează
rosso 19 octombrie 2010  
frumosi...ce pret ai la ei??astept rasp..merci
Raportează
costyk 29 august 2010  
f frumosi
Raportează
arpik 23 august 2010  
ffr
Raportează
anonim
marius22 11 august 2010  
frumosii
presupun ca ai o pereche
Raportează
chitoranalin 7 august 2010  
super
Raportează
licianos 27 iulie 2010  
tu ai vazut vreodata un caine in realitate?
Raportează
marosan 12 iulie 2010  
frumosi,sa te folosesti la max de ei!
Raportează
licianos 29 iunie 2010  
ai probleme cu ochii maidanezi is ai tai
Raportează
porumbeiJon76 21 iunie 2010  
faini.....
Raportează
vacretu 24 mai 2010  
frumosi,frumosi cu parere de rau in Basarabia nam intilnit ciobanesti carpatini ori de bucovina,poate in viitor vor aparea
Raportează
danielG 22 mai 2010  
salut. frumosi caini ai. un pui pentru mine de vanzare ai ? locuim aproape unul de altul. poate la schimb cu iepuri !!???
Raportează
Duku 5 mai 2010  
frumosi .... am si eu ciobanesc corb ;;) :D
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.